събота, 3 юли 2010 г.

Ferrari F 430 тунингован от руснаци

Инженерите на руската тунинг компания Status Design представиха нов пакет за Ferrari 430. Както съобщава компанията новия боди кит наречен SD SU35 дава на  колата визия на супер-автомобил с променен екстериор.
Това е точка, която без съмнение ще струва много за бъдещите клиенти. Компанията е работила върху модела Scuderia Rosso и е добавила състезателните цветове на F430 Scuderia. Тунинг компанията добавя серия от части, изработени от въглеродни влакна. В промените се включват нова калници, странични прагове, заден и преден спойлер, както и огледала.
Променена е предната броня на модела Scuderia, като е добавен интегриран спойлер от въглеродни влакна. Задната броня също се променена с добавн дифузор от въглеродни влакна. Монтираните лети джанти в Titanic Dark Blue цвят, изглеждат странно срещу въгленовия цвят на частите от въглеродни влакна. Поставени са също така нови керамични дискови спирачки, които помагат за овладяване на високата скорост.
Мощността на Ferrari F430 SD SU35, се увеличава от 490 к.с. до 525 к.с. с помощта на нова софтуерна доработка премахваща ограничението на двигателя. Максималната скорост на автомобила е обозначена до 325 km/h. Въпреки това, с компресор Novitec Rosso, мощността може да бъде увеличена допълнително до 700 к.с. Освен това към доработката на автомобила се добавя и  нова спортна изпускателна уредба. Цените на новия тунинг пакет SD SU35 за Ferrari F430 не са разкрити.

Няма коментари:

Публикуване на коментар