вторник, 26 юли 2011 г.

Volkswagen Golf VII


Новото седмо поколение на легендарния модел на Volkswagen
вече се разработва, според източници този модел ще предложи съвременно оборудване (особено свързано със сигурността), много икономични двигатели и просторен интериор.
Що се отнася до външния вид, не би трябвало да има изненади и новия Golf трябва да следва досегашната успешна формула. 
Новият Golf ще се появи най-вероятно през следващата година на автомобилното изложение Париж, а на пазара ще бъде представен веднага след премиерата. Този път ще се работи върху ново превозно средство, което наистина трябва да представлява значителна технологична стъпка от своя предшественик. 


Също така, новият Golf ще предложи някои нови варианти на каросерията. Главно значение ще има седан модела, който ще се присъедини към моделите Plus и Variant, както и купе версия с 3 врати и кабриолет. Лансирането на тези модели се очаква в периода от 2013 до 2015 г

Гамата двигатели ще включва 1.2, 1.4 и 2.0 литров турбо бензин и 1.6-и 2.0-литров дизелови двигатели, които стандартно ще използват старт-стоп система и други решения, които водят до намаляване на разхода на гориво. Най-мощният бензинов двигател ще се използва в R GTI версия и ще разполага с около 220 или одори 300 к.с.. 

Освен това се планира хибриден и електрически вариант с логото e_BlueMotion. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар