вторник, 19 юли 2011 г.

Abarth Ferrari Tribute и лодка за почивка


Ако някога сте искали да имате еднакви надуваема лодка и кола, и сте фен на Ferrari, Fiat и Abarth, тази нова колекция може да бъде правилното решение
за всеки, който тези дни се подготвя за ваканция.
Накратко, известноя производител на надуваеми лодки, SACS Company, се присъедини към домашния тунер Fiat Abarth. Резултатът е дълга лодка наречена SACS 695 Abarth Ferrari Tribute.

Abarth подчертава, че това е лодка с недосегаем спортен характер, която съчетава характера на две марки коли (Ferrari и Abarth) и високо качество. Въпреки това, беше обявено, че лодката ще бъде произведена само в 199 екземпляра и ще бъде на разположение в цветовете:  Rosso Corsa, Giallo Modena, Blu Abu Dhabi и Grigio Titanio.

Сред специфичните детайли на лодката SACS Tribute Ferrari 695 Abarth, в допълнение към специфични цветове, които принадлежат на Abarth Ferrari Tribute от двете страни на лодката, се намират панели изработени въглерод.

Лодката се предлага с морска чанта SACS Abarth Mare, ръчно изработена в неаполската фабрика Tramontano. В съобщение до медиите Abarth, обаче, не спомена цена. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар