събота, 9 юли 2011 г.

Сайта CARSNOTICE навърши 1 година - ЧЕСТИТО !!!


С радост ние от екипа на сайта www.carsnotice.blogspot.com желаем да ви уведомим, че нашия сайт навърши една година.


Вече една година, сайта за суперавтомобили, тунинг и бъдещи разработки www.carsnotice.blogspot.com успява да запознае читателите с новостите свързани с производството на автомобили.


Вече една година ние се стремим да покажем най-интересните концепции и технологии при разработването на най-добрите автомобили.
За една година нашият сайт достигна 100 хиляди броя показвания, 36 хиляди уникални посетителя и средно по 150 нови уникални посетителя на ден.
Той се следи от хора от цял свят и получава отлични отзиви.

Основната задача на www.carsnotice.blogspot.com е да запознае читателите с актуалните новини свързани с производството на супеавтомобили, доработката им (тунинг) и бтдещо развитие в технологиите на производство на автомобили, както и създаването на концепции.

Дизайнът заема водеща роля при развитието на един съвременен автомобил, именно поради тази причина получава основно място в сайта. Автомобилния дизайн определя идентичноста на марката, развитието и бъдещето на автомобилните производители.


Цел на нашият сайт е да заеме водеща позиция в отразяването на новините и събитията свързани с производството на суперавтомобили тунинговане и доработка.
Цел на екипа е да се хареса на потребителите с интересните си статии, новини, анкети и теми.
Развитието на сайта е приоритетно и неминуемо изискване за бъдещата ефективна работа и задоволяване вкусовете на читателите.

Поради навършването на една година от отличната работа на сайта, ние от екипа представяме промоция за цена на реклама в сайта.
Промоцията включва цена от 100 лева на месец за всички рекламни места в сайта и всички видове реклама, без значение големината на полето за реклама. Можете да разберете повече за рекламата в сайта ни тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар