понеделник, 18 юли 2011 г.

Фелипе Маса : Ferrari все още може да спечели титлата във F1


Red Bull и Себастиан Фетел, който да достигна в първенство при пилотите и при конструкторите, са ясния екип и пилот, който може да победи през този сезон във Formula 1.
 И в последното състезание, на Силвърстоун, никой не промени предизвикателството, но Ferrari и Фернандо Алонсо бяха на първото място на подиума, съпроводено от двамата водачи на Red Bull.
Сега Фелипе Маса, другия пилот на Ferrari, който на British GP завърши пети зад Люис Хамилтън с McLaren, твърди, че въпреки огромната разлика в точките и предимството на Red Bull, все още е средата на сезона, така, че Scuderia-та може да победи своите опоненти в световната титла. :
"Докато има математическа възможност винаги има надежда. Не съм го казвал толкова често, но това все още е вярно, ние във Ferrari никога не се предаваме и продължаваме да се борим.Най-добрата стратегия е просто да мислим за всяко състезание през сезона – всеки момент, както направихме на Силвърстоун. "
Бразилски пилот на Ferrari също е в много оптимистично настроение за следващото състезание този уикенд на Nurburgring: "Това е интересна писта, с някои необичайни ъгли, изкачване и спускане. Така че се нуждаем от добро притискане, но също така има някои прави, в които скороста е важна, което видяхте от нашите аеро пакет в "Силвърстоун". Аз имам големи надежди, че можем да продължим в правилната посока в Германия. "

Няма коментари:

Публикуване на коментар