петък, 30 декември 2011 г.

TopCar с пакет за Mercedes-Benz ML63 AMG


Известното по целия свят руско тунинг студио TopCar представи снимките на своя бъдещ пакет за доработка на кросоувъра Mercedes-Benz ML63 AMG.
Много от нас познават момчетата от компанията TopCar, като квалифицирани специалисти в областта на фина настройка на произвежданите модели с марката Porsche, но се оказва, че те могат да работят и с други автомобили. Тунинг пакета е адресиран до най-новото поколение на Mercedes ML63 AMG SUV модел 2012 г. и включва пълен аеродинамичен бодикит и набор от нови джанти. От компанията заявяват, че ще представят проекта в началото на следващата година.



TopCar студио се превърна в един от първите тунери, които доработват обновения Mercedes-Benz ML63 AMG модел 2012 година, представен в края на годината на международното авто изложение в Лос Анджелис. Новият бодикит е вдъхновен от агресивни спортни версии от серията Black Series. В предната част са намерили място модифицирана предна броня с три големи въздухозаборници, с LED светлини и вентилационни отвори за охлаждане на спирачките. Калниците са станали по-широки, а върху разширените арки са намерили място "хрилете" с вертикални прорези, които предоставят допълнителен въздушен поток към спирачките. Задната броня е проектирана като предната с масивен дифузьор, а в края се намира двойна хромирана изпускателна система. Новият бодикит е изработен от олекотени материали и няма да увеличи теглото на SUV.



Пакета включва още и големи лети джанти на ADV.1.  На своите клиенти руснаците от TopCar предлагат да експериментират с цвета за максимална персонализация. Сппециалистите от TopCar не подценяват и окачването на кросоувъра Mercedes-Benz ML63 и заменят стандартните спирачки с високо-производителна спирачна система Brembo. Възможността за доработка на 5.5-литровия турбо V8 двигател с 525 к.с. и 700 Нм не е известна. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар