четвъртък, 29 декември 2011 г.

Mercedes CLS 63 AMG като Carlsson CK 63 RS - "шейната" на Дядо Коледа



Известната в целия свят немска тунинг компания Carlsson, се ангажира с фина настройка на произвежданите модели на Mercedes-Benz,
особено за новогодишните празници е подготвил нов пакет от новото купе с четири врати CLS 63 AMG. Пакетът се нарича Bad Santa и прави  автомобила да изглежда като шейната на Дядо Коледа, който носи името на Carlsson CK63 RS. Пълния тунинг пакет включва обновен екстериор и интериор на колата, както и основна доработка на основните технически възли. Цената на автомобила не е обявена.



Серийния автомобил Mercedes-Benz CLS 63 AMG с допълнителния тунинг пакет Performance, увеличава капацитета на 5.5-литровия V8 би-турбо от 557 до 649 к. с. и увеличава максималният му въртящ момент от 800-900 Нм. Тунерите подобряват ефективността на двигателя с препрограмиран електронен блог, нова спортна изпускателна система от неръждаема стомана с катализатори. RWD със 7-степенна автоматична скоростна кутия, ускорява до 100 км / ч за 4.1 секунди и може да ускори до максимум 300 км/ч без електронен ограничител на скоростта.


Сезонни тунинг пакет също така включва аеродинамичен бодикит, състоящ се от нови брони и малък спойлер. Спортната каросерия добавя модифицирана радиаторната решетка, сплитер на предна броня от карбонови нишки, заден дифузьор и броня с двойни ауспуси. Екстериора е боядисан с бяла боя "Diamond-white Bright Metallic“. Освен това новия автомобил на Дядо Коледа е свален до асфалта с 30 мм, благодарение на спортното окачване и 20-инчови лети джанти  Brilliant Edition. За да се подобри работата и сцеплението с пътя колелата са "обути" в нископрофилни широки гуми.


За украсата на четири отделни седалки на Mercedes CLS 63 AMG специалисти използват висококачествена Carlsson кожа с червени шевове бял конец. А стелките са червени с бели очертания. На таблото, централната конзола и вратите можете да намерите бял лак и декоративни вложки. Също така в интериора се появяват алуминиеви педали, алуминиеви детайли и актуализирано табло.









Няма коментари:

Публикуване на коментар