петък, 30 декември 2011 г.

BMW 5-Series с тунинг пакет от Prior Design


Не много време се мина от както като немското тунинг студио Prior Design представи нов бодикит за BMW 5-Series модел 2012 г.
С помощта на новия аеродинамичен бодикит, вграден в тялото на F10 дизайнерите Prior Design предлагат спортен вид като на BMW M3. Освен бодикит, тунинг пакет също така включва и стилни лети джанти. Съобщава се, че тази тунинг програма ще бъде в близко бъдеще във всички оторизирани дилъри на Prior Design . За съжаление, неговата стойност не е обявена.



Актуализираният тунинг комплект се състои от интегриран аеродинамичен бодикит, изработен от леки материали, които не увеличават собственото тегло на превозното средство. Предната броня има три въздухозаборници, широк спойлер, който увеличава силата на натиска върху действието на предната ос, LED светлини и флуоресцентна светлина, които са се превърнали в неразделна част от най-модерните автомобили. Новите странични прагове, перфектно подчертават намаления клиренс. Задната броня почти напълно копира тази при най-малкия модел BMW M3, в която са намерили място двойни кръгли тръби от  изпускателната система. На седана е добавен по-изключителност черен покрив, което прави автомобила по-спортен. Корпусът е покрит с бяла боя и рекламни надписи на предните врати. 


За продължаване на допълнителното индивидуализиране на BMW 5-Series F10, тунери от Prior Design, предлагат на своите клиенти множество алуминиеви джанти, налични в различни модели и различни размери.


В този тунинг пакет Prior Design, са  изчерпали своите възможности и по-нататъшно усъвършенстване се извършва само по индивидуална молба и заплащане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар