петък, 10 юни 2011 г.

Нов Ford Mustang за 50 годишнината


Според различни източници, можем да очакваме скоро появата на новото поколение на американската легенда. Конкретно през 2014 се навършват 50-годишнината на Ford Mustang и компанията може би ще представи следващото си поколение.
В съответствие с една от стратегиите на Ford за намаляване на броя на различните модели, платформи и други подобни части, Mustang ще се продава по целия свят почти непроменен според съобщението, ще има само с някоя дребна корекция на даден пазар.
В крайна сметка, нова кола трябва да бъде с по-малко размери от сегашния модел и се предполага по-близо до оригиналния дизайн. Как може би ще изглежда, можете да видите от скиците на списанието Auto Express.
 

Новият Mustang трябва да бъдат технически по-напреднал от предшественика си, с нови по-леки и по-пестеливи двигатели. Това, което ще бъде типичния дизайн може да привлече много европейски клиенти, както и например, очаквания 2.5-литров четирицилиндров бензинов двигател EcoBoost турбо с около 300 к.с., а изглежда и първокласния атмосферен 5.4 литров V8 двигател с над 500 к.с..
Напредъкът трябва да се вижда и в други области, особено в комфорта и безопасноста.
Интериорът следва да направи задълбочен редизайн, а напредъкът ще бъде най-почувстван по отношение на качеството на материалите и изработката, тъй като настоящия Mustang с европейската конкуренция, е непостижима цел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар