неделя, 22 декември 2013 г.

LaFerrari за Алонсо и Райконен

Отборът на Ferrari във F1 не е спечелил нищо, още от 2008 г. до сега, така че ситуацията в тима от Маранело по този въпрос става доста отчаяна.
През следващия сезон ще влезат в сила радикални нови правила, и Ferrari има шанс да получи нов старт.

Шефът на Ferrari Лука ди Монтедземоло не иска нищо оставено на случайността, така той обръща специално внимание на мотивацията на неговите пилоти. Тъй като те не са мотивирани достатъчно с тези  скъпи договори, с които печелят милиони.  За Фернандо Алонсо и Кими Райконен шефът на Ferrari е обещал, които стане F1 шампион, да получи ключовете на LaFerrari вероятно най-модерния суперавтомобил от днес, който струва над един милион долара.





Напомняме, че ако някой иска да има този модел в гаражът си трябва да има минимум пет броя Ferrari! Все пак, въпреки строгите условия и цените от $ 1,3 милиона, Ferrari наскоро обяви , че всичките от планираните 499 копия вече са разпродадени. Ако стане шампион през следващия сезон Алонсо или Райконен, Ferrari ще създадат още едно копие.



4 коментара:

  1. защо не ми зарежда снимките ?

    ОтговорИзтриване
  2. Има проблем с официалните снимки, сега ще се погрижим, извиняваме се за причиненото неудобство и благодарим за изчакването !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за бързата реакция от ваша страна :)

      Изтриване
    2. Ние от екипа на сайта се стараем винаги да бъдем експедитивни и бързи що се отнася до новините за супер автомобилите и тунинга. Не случайно някои новини се публикуват първи в България именно на нашият сайт! Желаем ви Весели празници и приятно изкарване с нашият сайт !

      Изтриване