вторник, 31 декември 2013 г.

SuperVettes тунингова Corvette C6 в C7 Stingray – скици (допълнено)

 За онези собственици на спортния автомобил Chevrolet Corvette C6,
който биха искали да си направят колата да изглежда като модел от най-ново поколение Corvette C7 Stingray, тунинг компанията SuperVettes предлага няколко стайлинг пакети SV8.R. С цел да се осигури максимална визуална идентичност с по-модерен вариант на превозното средство, тунерите предлагат на своите клиенти нови части за купето, различни джанти, обичай интериорен дизайн и лесен ъпгрейд на техническата част. В резултат на това ще бъдат освободени 20 тунинг пакета, а цената на първите пет ще бъде 59 995 долара, а за останалите от SuperVettes възнамеряват да продадат за 65 000 долара.



С течение на времето ще видим реален модел, а до тогава виртуалните скици все пак дават доста добра и ясна представа на това как ще изглежда доработения Corvette C6. Американското купе получава нова предна и задна броня, нови калници  триизмерни крила с вентилационни отвори и LED фарове. Също така отвън на спортния автомобил може да се намерят тесни странични огледала, странични прагове, масивен дифузьор в задната броня, двойни изпускателни тръби, нова спортна система и джанти с много спици, 20 инча в диаметър на предната ос и 21 – инча на задната ос. 


За ниския клиренс на" Corvette " тунерите са намалили пружините на окачването и са добавили нископрофилни гуми Pirelli PZero. В интериора SuperVettes прави окончателни промени и добавя изключителен дизайн, SV8.R включва още и елементи от въглеродни влакна, подходяща за всички модели на Chevrolet Corvette C6, издадени през 2005-2013. Също така е възможно да се инсталира този тунинг пакет и за новия спортен модел Corvette C7 Stingray.



Няма коментари:

Публикуване на коментар