четвъртък, 26 декември 2013 г.

2014 Mercedes ML-Class

Единствено при нас за първи път може да видите снимки от зад кулисната подготовка за заснемане на реклама за новият Mercedes ML за 2014 г. 






Все още се работи около последните щрихи на новата търговска реклама за 2014 ML-Class, и специално за феновете на този SUV автомобил, ще съобщим, че рекламата ще бъде пусната на фейсбук страницата www.facebook.com/mercedes.ml.suv на 28 декември, преди да бъде пусната по телевизията в другите страни.







В България няма да имаме възможност да я видим по телевизията! Затова ви представяме възможност да хвърлим още един поглед зад кулисите.









2 коментара:

  1. Очаквам с нетърпение да видя тази реклама, определено доста труд и идея за хвърлили всичко.Това е кола която си е класика, и както пишете....." новата търговска реклама за 2014 ML-Class, и специално за феновете на този SUV автомобил, ще съобщим, че рекламата ще бъде пусната на фейсбук страницата ......." вече всичко се пуска и по този фейсбук, но ето там е рекламата всеки като седне една от първите страници които човек посещава е именно там и опрделено по бързо може да се научи за новостите.Благодаря и за тези кадри, блога ви е страхотен.

    ОтговорИзтриване
  2. Ние от екипа, много оценяваме вашите мнение и искрено Ви Благодарим!

    ОтговорИзтриване