понеделник, 23 декември 2013 г.

Corvette Stingray C2 с тунинг от HRE Wheels ***

Американската компания HRE Wheels показва набор от изключителни джанти, монтирани върху един напълно уникален спортен автомобил Chevrolet Corvette Stingray 1967.
Освен новия екстериор купето с две врати е получило модернизирани технически възли и специално създадени нови персонализирани части на купето, които подчертават неговата индивидуалност.



На мястото на стандартния 435 к.с. 7.0 - литров двигател е монтиран 6.2 -литров 8-цилиндров двигател от Chevrolet Corvette ZR1. Мощността на този двигател е 638 к.с. при 6500 оборота в минута и 819 Нютон метра въртящ момент. За да се обуздае огромното стадо от коне под капака на Chevrolet Corvette Stingray са монтирани доработени спирачни апарати и автомобила е снабден с широки гуми с нисък профил. 


Сините апарати на спирачките създават отличен контраст на сивото купе.  Персонализирания екстериор на купето получава и преработна предна броня със сплитер и LED светлини, вентилирани калници, капак с прозрачна пластмаса, нови  странични прагове и задна броня с напълно различен дифузьор.


Освен това автомобила се отличава с напълно нов интериор, в който са използвани  висококачествни кафяви контрастиращи кожи с черни акценти и декор от метални елементи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар