четвъртък, 26 декември 2013 г.

Mercedes ML bluetec technology

Новият " Mercedes ML 350 bluetec 4М " е доказателство за
превъзходството на компанията от Щутгарт. Третото поколение на " М - клас " представлява нова отправна точка в света на SUV поколенията.


Само някой, който има дългогодишен опит от 125 години в премиум автомобилите може да направи SUV тежащ повече от два тона, който е в състояние да измине между две презареждане повече от 1 500 км .


Компанията в Щутгарт с трето поколение на модела " M- класа" постави нова отправна точка за всички луксозни джипове .

Намаления разход на гориво и вредните емисии са особено впечатляващи. В сравнение с предишния модел, разходът на гориво е намален средно с 25 на сто .


Особено забележителен е модела " bluetec ML 250 4 - Matic ", с разход на гориво от само 6 л/100 км (158 г CO2/км), който може да пропътува до 1 500 км с един резервоар. Въпреки тази ефективност, " М - клас" не спира да очарова с уникалната  си комбинация от гъвкавост, удоволствие от шофирането и луксозно удобство.  Освен впечатляващи характеристики на моделите ML с " 4 - MATIC " с постоянно задвижване на всички колела, нови допълнения към шасито и иновативни системи за управление с динамични системи, които подобряват действието на превозното средство в стандартни и " офроуд " пътища. Отличителният дизайн на шасито , заедно с гъвкавия интериор, който е фокусиран върху луксозното отношение към пътниците, подобрява шофирането в новата " М - класа



Няма коментари:

Публикуване на коментар