събота, 28 декември 2013 г.

Nissan GT -R Alpha 7 тунинг от AMS Performance ***

Компанията AMS Performance пусна най-новия си тунинг пакет Alpha Series за японския спортен автомобил Nissan GT -R.
Тунинг  програмата е наречена Alpha 7 Package и може значително да повиши ефективността на системата за задвижване на колата и подобрява динамичните характеристики. Общото увеличение на производителността е около 150 конски сили и 350 нютон метра въртящ момент, което позволява да се подсили управлението на тази кола.


Пакета включва доработка на 3.8- литровия битурбо V6 двигателя, добавени са нови изпускателни тръби, нова спортна изпускателна система, голям интеркулер, подобрена горивна система и ново звено за калибриране на електронен контрол. 
С допълнителна модифицирана всмукателна система и повишаване на налягането на турбините, специалистите от AMS Performance успяха да достигнат работа на двигателя до 700 конски сили и 980 нютон метра. Особено добро въздействие на растеж се усеща при ниски обороти, така че при 2500 оборота в минута на двигателя започва да се дават 120 коня повече мощност и 366 нютон метра въртящ момент .


За динамиката на Nissan GT -R Service Alpha 7 не е известно, ние си спомняме, че заводския автомобил ускорява до 100 км/ч за 2.7 секунди и достига максимална скорост от 315 км/ч.


Няма коментари:

Публикуване на коментар