неделя, 25 март 2012 г.

Porsche привиква в сервиза 911 Carrera S


От Porsche обявиха, че привикват в сервизите повече от 1200 броя от модела 911 Carrera S, защото тръбата за подаване на гприво може да се разхлаби, което да доведе до пожар.

Дирекцията на движението по пътищата за безопасност в САЩ публикува на интернет страницата си в събота съобщение. А Porsche, обяснява, че тръбната система за охлаждане на двигателя може да докосне тръбата за подаване на гориво от вибрациите и с течение на времето може да се разхлабят съвместно.


Собствениците, които могат да имат този дефект, трябва да шофират внимателно и да посетят близките сервизи на марката. 


От компанията съобщават, че има регистриран случай за причинен пожар или катастрофа, който е показан от Управлението на безопасността на движението по пътищата в САЩ. Началната цена на модела през тази година, 911 Carrera S е 96 000 долара.


2 коментара:

  1. Доста добра кола и като малка ми беше любимата марка, но нещо вече тези кръгли фарове много много не ме грабват.Но няма спор че колата е страхотна и доста хора си мечтаят за нея. Това, че дирекцията на движението по пътищата за безопасност в САЩ публикува на интернет страницата си в събота съобщение и , че Porsche, обяснява, че тръбната система за охлаждане на двигателя може да докосне тръбата за подаване на гориво от вибрациите и с течение на времето може да се разхлабят съвместно, е малко глупаво, какво означава след време, нали се купува и не би трябвало да има подобни проблеми.

    ОтговорИзтриване
  2. След 30 години всичко е възможно да се случи :)

    ОтговорИзтриване