неделя, 4 март 2012 г.

Нови опции за Bentley Mulsanne ***

През миналата година британските производители на луксозни автомобили Rolls-Royce и Bentley представиха нови данни за продажбите си.
Естествено, това събитие не може да не предизвика ръководството на Bentley за разширяване на своите предложения. И все пак, ако за нови модели не може да се говори, то трябва да се прецизират съществуващите и специалистите подхождат сериозно. Трудно е да си представим топ Mulsanne модел, който не би осигурил нужното луксозно изживяване за собственика си. Въпреки това Bentley, смята да предложи колкото се може повече на своите клиентите.



Показаната за пръв път на IAA 2011 концепция Bentley Mulsanne с допълнителни опции със системи за забавление и поддръжка на iPad. В интериора се фокусира върху това да се даде възможност на пътниците на задните седалки да се отдадат на страхотно изживяване с най-новото в автомобилното мултимедийно забавление. 



Централния дисплей е създаден от технологията HD LED и има размер 15.6 инча. Като алтернатива, всеки пътник има свой собствен екран разположен на облегалката от предната седалка с диагонал 8 инча и набор от безжични Bluetooth слушалки. Пътниците могат да избират между гледане на DVD филми, телевизионни програми или слушане на музика. За бизнеса се осигуряват компютри Apple Mac, от които информацията се показва на централния дисплей. Два USB порта са разположени в централната конзола и осигуряват лесен достъп за сваляне на видео файлове, документи и музика на всяко устройство на потребителите. Специално за феновете на iPod е възможно, той да се контролира с помощта на специален софтуер Bentley App.



Доработения интериор на Mulsanne, се отличава с наличието на две специални маси с вградени клавиатури и специални места за закрепване удобно на устройства на iPad за пътниците на задните седалки. Те могат да работят с документи и файлове, независимо един от друг, както и да работят с електронна поща, интернет, видео разговори и да се слуша музика или да се играят игри. Таблите са подредени по такъв начин, че клавиатурата да може  лесно да се отстрани.


Няма коментари:

Публикуване на коментар