вторник, 3 август 2010 г.

Lamborghini Gallardo Valentino Balboni Edition

 
Дори Lamborghini Gallardo Valentino Balboni Edition не може да избяга от ръцете на тунерите. Anderson Germany основават, тунинг магазин, който е специализиран за висок клас спортни автомобили и лимузини и представят избран тунинг пакет от екстри за задвижване на задните колела на Lamborghini, който е кръстен на най-известният тест пилот на италианската фирма.
 

Тунинг компанията започва с V10 двигател от 550HP, като го усилва до 590HP. Anderson Germany не споменават обаче как ще увеличат мощността. Освен това компанията предлага екстериорни подобрения, нова изпускателна система и дистанционно управление за клапите butterfly, което позволява звуковите нива да бъдат коригирани. Предлагат се и нови 20-цолови колела, обути в гуми с размер 235/30 R20 отпред и 305/25 R20 отзад. 
 

Повече време тунерите са отделили на интериора, където немските тунери са балансирали седалките, панелите на вратите и волана с нова кожа и допълнителни уникални постелки. От компанията заявиха, че могат допълнително да персонализират салона на автомобила, както и екстериора по желание на клиента .

Няма коментари:

Публикуване на коментар