петък, 6 август 2010 г.

. Hamann тунинг за новата BMW 5-series


Ако не сте впечатлен от собствения пакет на BMW M-Sport стайлинг за новата 5-серия седан,
Hamann Motorsport стартира нова програма за тунинг на луксозния седан с асортимент от авиационни части, ъпгрейд на шасито и аксесоари за интереора.


За добрия изглед на колата, Hamann предлага бодикит, който се състои от регулируем спойлер, нова предна броня, големи въздушни отвори с вградени дневни LED, изваяни странични прагове, задна престилка с интегриран дифузьор, един не толкова елегантен спойлер на капака на багажника и за тези, които се интересуват от аеродинамиката допълнителен спойлер на покрива.


Автомобила е снабден с набор от матово черни 21 инчови лети джанти с полирана повърхност, обути в гуми 255/30 ZR21 отпред и 295/25 ZR21 отзад, заедно с добавен комплект за понижаване на автомобила от 35 мм за да завърши спортната позиция на превозното средство. Специално за 550i, Hamann предлага и спортна изпускателна система с четири разширения.



В екстериора, Hamann включват въглеродно обзавеждане за арматурното табло, централната конзола, дръжката на вратата панели и волана, специални значки и емблеми, както и спортни алуминиеви педали.
Ъпгрейда на двигателя за новото BMW 5 се очаква да бъдат представени скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар