вторник, 10 май 2011 г.

Дебютира новия Volkswagen Golf Cabriolet


Новото поколение на Volkswagen Golf е най-продавания градския автомобил,
той може да се види често по улиците на градовете и по плажовете. Той предлага всички предимства, които са необходими на младия човек да живее ексклузивно. Но Golf от скоро може да се похвали и с още едно предимство: мек покрив, който се отваря напълно автоматично за 9 секунди и може да се разтвори по време на шофиране със скорост до 30 км/ч. Модела на Volkswagen е универсален и е разработен с идеята да вози през цялата година благодарение на своята практичност, изискан дизайн и мек покрив.

Volkswagen продължава традицията с Golf Cabriolet. В случаите на предходните три модела, които са произведени в периода от 1979 г. насам. до 2002. година над 680 000 шофьори, избраха кабриолет версия. По това време той е най-успешният кабриолет в света. Новият модел има потенциала да продължи тази история. Всичко, което липсва, е ролбара над главите на пътниците. През 2011 г. тази функция на рол бара е заменена от изключително бързата система за отбрана срещу търкаляне. Тя включва предни и странични въздушни възглавници завеси за глава / гръден кош, въздушна възглавница за коленете на водача и ESP винаги са стандартни. Защото тук сигурността в основен приоритет.

Когато покривът е повдигнат, моделът на VW е един от най-тихите превозни средства в тази категория. В допълнение, Golf Cabrio е един от най-просторните по отношение на интериор в своя клас - благодарение на мекия покрив е неограничено използването на товарното пространство с обем 250 литра, дори когато покрива в свален. Освен това, задната седалка, се сгъва, отделно, което значително увеличава капацитета на натоварването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар