сряда, 3 август 2011 г.

Land Rover планира спиране на Defender?



Най-известният SUV Land Rover Defender успя да оцелее на пазара днес без съществени промени
от много години, но изглежда, че скоро ще прекрати своя жизнен цикъл.
Тъй като се произвежда в продължение на няколко десетилетия трудно е да се справи с новите екологични стандарти и стандарти за сигурност. Land Rover смята, да подмлади модела и да подобри оборудването на двигателя и безопасноста. 


Новия Defender ще бъде значително по-скъп, защото ще се създаде изцяло нов модел на нова платформа, което ще направи Defender модерен и ще приведе новия SUV в крак с новите технологии.
Възможен е третият сценарий, разкрива един от лидерите на марката Колин Грийн, който призна, че Land Rover може напълно да се оттегли от тази част на пазара, което означава, че ще се пенсионира Defender. Въпреки че това е решение, което се струва малко вероятно за Land Rover, то може все пак да стане реалност, понеже цената на автомобила може да определи желанието на купувачите. 
Решенията за бъдещето на този модел е много неблагодарна работа, с която Land Rover носи голяма отговорност. Defender е иикона при автомобилите, които се движат без проблем извън пътя и това, че може да напусне света завинаги, ще бъде голяма загуба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар