понеделник, 15 август 2011 г.

Това е новото BMW Серия 3



В интернет се появиха няколко напълно неприкрити снимки на новото, шесто поколение на "тройката" на BMW (F30).

Немския Auto Bild пише, че премиерата на "тройката" в седан версията се очаква по-късно тази година, а продажбите трябва да започнат през пролетта на 2012 г.


Офертата разбира се, ще бъде разширена по-късно и след седана ще се предлага и Touring каравана (в продажби от третото тримесечие на 2012 г.). В края на 2013 г. трябва да се появи на купе GT, а през 2014-та ще се появят кабриолет, новият M (с шест-цилиндров двигател Tri-Turbo двигател с мощност около 450 коня) и GanCoupe с четири врати. Това не е всичко, защото на клиентитеще бъдат на разположение по-късно и хибридна версия, за която обаче досега няма конкретни подробности.


Британската Autocar в началото на годината обяви, че в диапазона от двигатели трябва да има нов три-цилиндров дизелов двигател. Той ще е 1,5 литров три-цилиндров дизелов двигател с 150 к.с.,който отделя по-малко от 100 грама CO2 на километър.
Също така ще се предлага старт / стоп система, система за извличане на енергия от спирачното усилие, система за нощно виждане, Head-Up дисплей, система за напускане на пътната лента, осем-степенна автоматична трансмисия и други.


Новата Серия 3 Седан според британския Auto Express ще е с анай-малко 38 мм по-дълга колесна база в сравнение сегашната "тройка", с повече място винтериора.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар