събота, 4 септември 2010 г.

Ferrari представи 599 роудстър

 
Ferrari потвърди, че планира скоро да представи пред широката общественост, нов модел роудстър вариант на 599. Ние говорим за широката общественост, тъй като избрания кръг от хора вече имаше възможност да се запознае с новостите на специално събитие проведено в Pebble Beach Concours d'nadavnog Elegancea в Калифорния.

В действителност хората, поканени да участват в представянето на Ferrari, също са били длъжни да подпишат споразумение за конфиденциалност, както и да оставят на входа всички устройства, които може да записват всякакъв вид информация.
Няколко пропуска на информация, обаче показаха в новия цвят Rosso Fuoco, кола с 6,0-литров V12 двигател и мощност от 670 к.с. GTO версия ще бъде произведена в ограничена серия от само 100 екземпляра.

Що се отнася до покрива, очевидно ще се прилагат решения, подобни на Porsche Boxster Spyder и ще използва подвижен мек покрив, който ще бъде възможно да се скрие във вътрешността на колата, а когато се наложи ще бъде в състояние сравнително бързо и лесно да се инсталира.

Първите доставки се очакват в средата на следващата година и тогава трябва да се знае и официалното име на автомобила. Заинтересованите да узнаят цената на супер автомобила ще бъдат разочаровани защото тя ще надвишава 360 000 евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар