сряда, 1 януари 2014 г.

Skoda Superb ще е "истинско откритие" - скици

 Новата Skoda Superb ще бъде " истинско откритие ", казва шефът на Чешкия производител,
Винфрид Валанд. Новият автомобил ще бъде базиран на платформата MQB A на VW Group и ще използва повече от 50 процента от частите от Volkswagen Passat .
“Новият Superb от гледна точка на дизайна и производството, ще бъде съвършен. През следващите 10 години ще бъде на разположени на самия връх на нашето производство", каза Валанд. Очаква се, че новият Супърб, да бъде поставен на границата на своя сегмент по отношение на размерите .
Отново ще се предлага под формата на седан и комби, но версията седан вече няма да има заден прозорец като хечбек моделите. "Това би било твърде скъпо ", каза Валанд .


Имаше и предложения, които да заменят сегашния Superb с нов SUV, но Валанд потвърди, че новият Супърб ще пристигне през 2016 година или през 2017 година. Също така , новият Superb ще има по-голям двигател от 2.0 литров 4 - цилиндров двигател, тъй като чешката компания се стреми да подобри икономията на гориво на превозните си средства чрез намаляване на тяхното тегло и подобряване на аеродинамиката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар