вторник, 7 януари 2014 г.

Range Rover RS300 Cosworth от A. Kahn Design

Известния английски тунер на Range Rover, A. Kahn Design разкри своя нов пакет за модификация на предишното поколение Range Rover Sport .


Наречен Range Rover Sport RS300 Cosworth Edition, този благороден англичанин по традиционния начин на A. Kahn се характеризира с доста фини промени и някои вероятно дори няма да забележат разликата. Въпреки това, за фанатиците разликите са очевидни.


В сравнение със стандартния Range Rover Sport RS300 се характеризира с нови калници, нов преден спойлер, спойлер на покрива, нови дръжки на вратите, нов цвят на купето, нов дизайн на предната решетка, затъмнени задни прозорци и нова изпускателна система от неръждаема стомана. Промените в екстериора още включват и нови 22 - цолови колела RS .
Промени има и в интериора. Седалките са тапицирани в луксозна черна перфорирана кожа, а на централната конзола има вградени етикети Kahn, продупчените педали са изработени от алуминий и кожа, жабката е с шевове в форма на диамант. За съжаление , A. Kahn не пусна снимки на интериора, където можем да видим промените, но на разположение са снимки на седалките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар