неделя, 5 януари 2014 г.

Audi R8 V8 Prior Design GT850 тунинг от DCC ***

 Когато става въпрос за създаване на една наистина уникална кола става въпрос за тунинг специалистите от DCC.Едно от най-новите творения на немските тунери стана модифициран суперавтомобил Audi R8, който получи бодикит PD GT850 от Prior Design Company и нов набор от джанти. Освен това тунерите са се погрижили за подобряване на работата на 4.2-литровия двигател, а оттам и подобряване и на динамичните характеристики на колата.


Комплектът за доработка на купето се състои от широк сплитер в предната броня, странични прагове, дифузер с напълно нов дизайн на задната броня и голямо крило на капака на двигателното отделение. 


Разходите за този автомобил са млко под 24 900 евро. Черния и белия цвят се комбинират в екстериора на купето, както и джантите ADV.1 с ниско профилни гуми. 420 к.с. V8 двигател за 5900 евро може да се подсили до 475 к.с.. и да получи по-заплашителен звук през Capristo изпускателна система. Тези, които искат да получат още повече мощност ще бъдат в състояние да поръчт механичен компресор, който увеличава производителността до 565 к.с.Няма коментари:

Публикуване на коментар