вторник, 21 януари 2014 г.

BMW M5 тунинг от ByDesign Motorsports

Често Саудитската тунинг фирмата ByDesign Motorsports работи по своите проекти с помощта на части и комплекти за автомобили, особено от други производители.
Разбира се, в този случай стойността на извършената работа до известна степен намалява, но не забравяйте за способността на компетентния избор на необходимите компоненти и правилното им инсталиране, което прави такава компания също доста значителна в тунинга на следпродажбеното обслужване. Последната кола, която посети изискаността в творческите работилници на арабските тунери е BMW M5 седан последно поколение.



Този впечатляващ не само на външен вид, но техничско изпълнение, оборудвани с пълен аеродинамичен пакет концепт от Hamann и други аксесоари. Спортния дух на "заредения" седан се подчертава от по-агресивната форма на предната броня, новите странични прагове, разширенията на калниците, нова задна броня с дифузьор, спойлер на багажника и дефлектор над задното стъкло. Автомобила също може да се похвали с матово сиво тяло, затъмнена оптика, тонирани стъкла, червени спирачни апарати и трикольорни ленти с етикети на M Division. Важна роля в персонализирането също играят ADV.1 джантите и спортната изпускателна система Akrapovic. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар