неделя, 2 октомври 2011 г.

Ford представя новия Mondeo на автосалона в Женева 2012


Една от последните световни премиери на Ford на автомобилното изложение във Франкфурт е Evos Concept, която възвестява новото лице на Ford.

В действителност Ford обяви, че стила на Evos Concept ще бъде база за производтво на следващите автомобили на Ford, като първият сериен автомобил с нов дизайн ше се появи на  пазара през следващата година.
Съдейки по информацията и предоставянето на британския Auto Express, първият Ford с нов дизайн ще бъде новото поколение на Mondeo.
Премиера на новия Mondeo е насрочена за март следващата година и на автомобилното изложение в Женева, а продажбите се очаква да започнат през лятото на 2012 г.


Автомобила изглежда много по-привлекателен, новият Mondeo привлича вниманието с хибридна версия, която ще комбинира 2.0-литров бензинов двигател и електрически мотор. Според съобщения от Ford, Mondeo Hybrid ще се задвижва само на електрическа енергия за около 50 мили (80 км), докато общата автономия на колата ще е около 500 мили (805 км).
Ще сепредлагат 1.6 и 2.0 EcoBoost бензинови и 1.6 TDCi и 2.0 TDCi дизелови двигатели, както и старт-стоп система, система за регенерация на спирачната сила, развлекателна система SYNC и други. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар