неделя, 16 октомври 2011 г.

Ново Audi A3 през следващата година


Идването на новото поколение на Audi моделна гама A3, можем да очакваме през следващата година.
Иновации за своите клиенти ще осигурят значителни подобрения във всеки аспект, особено когато става въпрос за дизайн, оборудване и двигател, както и можем да споменем, че през 2013 ще очакване и на пристигането на хибридни и електрически версии.


Ще се предлагат няколко разновидности на каросерията. Първо на пазара трябва да достигне модела с три врати, а след това ще бъде последван от пет вратия Sportback и модела Cabrio. За първи път в гамата модели ще бъде предложена и седан версия, а според текущата информация седан версията трябва да се основава на същата база, но с удължено междуосие.

Интериора трябва да акцентира върху увеличаване на качеството спрямо предишното поколение. Също така, оборудването трябва да бъде значително по-богато от своя предшественик.


Гамата двигатели ще се състои от 1.2, 1.4, 1.8 и 2.0 л. Turbo бензинови двигатели, чиято мощност ще варира между 105 и 220 к.с., а 1,6 и 2,0 л. дизелови двигатели ще развиват между 115 и 170 к.с.. Също така, ще се предлага 1.6 eTDI с мощност от 100 к.с., който ще даде възможност на средна консумация на по-малко от 4 л/100 км.

Новият A3 ще предлага по-голяма степен на безопасност, бързина и комфорт. Тази кола ще се базира на платформата MQB на Volkswagen, която позволява задвижване на предните и задвижване на всички четири колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар