събота, 30 април 2011 г.

Audi A3 e-tron concept - скици


Новия концептуален модел на Audi представен на автоизложението в Шанхай е
модела Аudi A3 e-tron concept. Автомобила представлява сбор от технологични разработки и постижения концентрирани в едно превозно средство.
Автомобила е с къса задна част, където може спокойно да се настанят четирима пътници, в него е интегриран целия спектър от технологични иновации и научно-изследователска дейност на AUDI AG. Това включва подобрена MMI операционна система, усъвършенствана система за развлечения и хибридна задвижваща система.

Концептуалния автомобил A3 е-Tron е дълъг 4.44 м, широк 1.84 м и 1.39 м висок. Тези размери говорят само по себе си, че прототипът е ясно ориентиран към спортното изживяване. 

Съвременната концепция на превозно средство разполага с нова предна маска, която доминира в предната част на автомобила и му предоставя различен спортно-елегантен изглед. Специфичния дизайн на фаровете интегрирани в двигателния отсек също подчертават спортната ориентация на автомобила. Фаровете използват най-новото изобретение на LED технологията и са още по-ефективни в осветяване на пространство в предната част на автомобила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар