четвъртък, 24 юни 2010 г.

Aston Martin DB9 преработен от Edo Competition


Ако сте достатъчно заможни, за да си купите Aston Martin DB9 и по някаква причина искате да преминете към модела DBS, да замените първия или просто да добавите втори модел към своята колекция.
То тогава си поръчайте да променят стария модел в нов, това се е случило с един неназован руски собственик на пет -годишен Aston Martin DB9, той е поискал от тунерите Edo Competition да превърнат колата му в модела DBS.
След шест месеца работа по модела DB9, немската тунинг къща успя да го превърне в една DBS реплика, като много малко хора биха могли да намерят разликата. В тунинговането и разработването на автомобила вместо стоманени части тунерите са вложили карбонови елементи, които са много по-леки от стоманените. Освен това са добавили и нови 20 цолови джанти и много аеродинамични части, като например карбонови нишки на предната броня и на задния дифузьор .
Салонът на DB9 беше също основно променен. Edo Competition остава изборът на материали и цветове на клиентите, които в този случай са избрали Alcantara - кожен интериор с вложки от карбонови нишки и метални акценти. Освен това нова високо класна аудио-система допълва интериора.
Тунерите на са работили само по козметичните промени, Edo Competition обещава да повиши механични и потребителски колата според желанията на собственика й.
Променен е и 5,9 -литровия двигател на DB9 с V12 мощност, която е увеличена от 470 на 550 к.с. и позволява автомобила да ускори от 0 до 100 km / h за около 4,1 секунди, а максималната скорост е 320 km / h вместо досегашните 295 km / h.

Няма коментари:

Публикуване на коментар