неделя, 27 ноември 2011 г.

Maserati подготвя три нови модела


Според шефа на Fiat Серджо Маркионе, Maserati скоро и през много кратки интервали ще представи три нови модела.

Конкретно в интервю Маркионе потвърди, че на пазара скоро ще се предлагат наследник на Quattroporte, малък седан на Maserati и серийната версия на Kubang SUV.


Първо трябва да бъде представен наследника на Quattroporte, а след това ще бъде  последван от Kubang, докато модел от E сегмента, който е базиран на Chrysler 300 ще пристигне накрая. Този модел, независимо от производството си в САЩ трябва да използва "Ferrari / Maserati вариант на двигателя."


Kubang, който се основава на модела на Jeep Grand Cherokee ще се произвежда в Съединените щати, в същия завод като Jeep, но двигателите, екстериора и интериора разбира се ще бъдат италиански.


И накрая, нека добавим факта, че Маркионе потвърди за контакти с Volkswagen по отношение на евентуална готовност на Fiat да продава Alfa Romeo на германците. Маркионе е отхвърлил възможността за сега, но той остави вратата отворена за бъдеще с бележка ", ако цената е достатъчно висока." Но в края не пропусна възможността да спомене, че "Alfa в ръцете на Volkswagen няма да бъде Alfa." 

Няма коментари:

Публикуване на коментар