неделя, 13 ноември 2011 г.

Land Rover DC100 concept в Дубай


Land Rover през септември на автомобилното изложение във Франкфурт показа концепции на два нови Defender (DC100 Concept и DC100 Sport Concept), които обявяват следващото поколение на този легендарен SUV за 2015 година.

След представянето на концепциите във Франкфурт, Land Rover на тази годишното Dubai International Motor Show представя и още една версия на DC100 Concept.


Основната разлика с концепцията от Франкфурт, e такава че става дума за 20-инчови алуминиеви джанти Cooper с гуми за всякакъв терен и Fuji White екстериор (с контрастиращ Santorini Black покрив).




Във всеки случай, акцентът в новото Defender поколение ще бъде поставен върху подобряване на безопасността, намаляване на потреблението на емисиите на CO2, и промяна на интериора.
За задвижване на DC100 и DC100 Sport Concept Concept от Франкфурт се грижи 2.0-литров четирицилиндров двигател (с изключение DC100 Concept разполага с дизелов двигател под предния капак, а двигателя на DC100 Sport Concept е бензинов), задвижването на четирите колела е част от пакета, в който влизат и 22-инчови алуминиеви джанти, осем-степенна скоростна кутия, старт-стоп система, Terrain Response система и други...

Няма коментари:

Публикуване на коментар