понеделник, 7 март 2016 г.

По-евтино Ferrari


"Ferrari е луксозна марка" -казва първият човек на компанията от Маранело. Това означава, че тя ще продължи да произвежда ултра модерни,
бързи и фантастични коли, както и преди, и няма да се откаже от идеята за "колко пари - Толкова много музика"
Въпреки, че вероятно малко хора знаят, че Ferrari през 1968-1976 имаше под-марка, наречена Дино. Под знака и са произведени автомобили с малко по-ниски и по-скромни качества от класическите "зверове", тъй като те са били и са Ferrari модели. Въпросът беше продажбата на достъпни спортни автомобили.
Но Дино е изключен и слага край на представата на Ferrari с обикновени неща. Но ситуацията се промени отново, защото Серджио Маркионе потвърди, че се работи по новата концепция на Дино или една версия, която ще има подобни резултати на колата. Тя няма да се конкурира с някои от моделите от актуалната гама, като California T 488 GTC4Lusso и F12 Berlinetta. Разработвания модел ще има около 500 конски сили от битурбо V6 двигател, с цена от около 150 хиляди евро. Всичко, което Маркионе казва е, че автомобила е все още само на чертожната дъска, а конкретни стъпки в производството няма.

Докато чака новини за спортен автомобил за обикновените смъртни от Италия той обяви, че  няма да участват с електрически автомобили, по модела на състезанието, но също така и хибриди. 
Въпросът, който си задават всичко е дали Ferrari ще произвеждат SUV в скоро време, тъй като това ще дойде след около две години, за да се направи пряк конкурент на Lamborghini, но Маркионе е непреклонен. SUV с нашата марка за сега е само плод на въображението ви. През следващата година компанията празнува своята 70-годишнина, а планът е нещо специално. Какво точно - ние ще трябва да изчакаме и да видим. Ако има нещо като Lamborghini Centenario, специална изработка за 100-годишнината от рождението на създателя на марката  би било хубаво ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар