четвъртък, 17 април 2014 г.

Skoda Snowman - скици

Skoda Octavia Coupe, под формата на концептуален автомобил бе представен на последното автомобилно изложение в Женева,
а от компанията планират през следващите няколко години да обновят продуктовата си гама с ново поколение Fabia и Superb, както и с няколко нови джипове.
Така Skoda през 2016 следва да предложи на пазара нов SUV модел наречен Snowman, който ще се предлага във версии 5 и 7 места.
Snowman ще привлече вниманието с просторен интериор, голям багажник, гама от TSI бензинови и TDI дизелови двигатели, а може би дори и хибриден вариант.


Новият SUV ще бъде базиран на платформата на VW MQB ще бъде с дължина около 460 см, а клиентите ще могат да избират между версия с предно задвижване и задвижване на всички колела. Двигателя е 2.0-литров четири- цилиндров агрегат, а след това ще се предлага и 1.6 -литров турбо - дизелов двигател и хибриден, като ще се съчетаят дизелов двигател и електрическия мотор .
Също така, наскоро привлече вниманието и информация, която казва, че SEAT възнамерява да предлага SUV произведен в Чешката република. По-конкретно , производството SUV от Seat трябва да се осъществи в Квасини завод в Чешката република, заедно с новия Škoda автомобил SUV в момента известен като “снежен човек“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар