понеделник, 25 ноември 2013 г.

Dodge Viper SRT GTS Anodized Carbon Edition 2014

Новият 2014 SRT Viper GTS изглежда невероятно с новият си дизайн. Специалният Anodized Carbon Edition е на разположение за Viper GTS модели и е на цена от $ 100,000.


Специалния 2014 SRT Viper GTS Anodized Carbon Edition се отличава с неговият цвят на екстериора. Изработен е от матови панели на корпуса комбинирани с Черни Vapor хромирани джанти и оранжеви спирачни апарати. Това е първият тунинг, в който тунерите от Sport Racing Technology са използвали този уникален цвят. Всяка кола ще бъде изработена ръчно и ръчно рисувана. 


През 2013 г. компанията SRT стартира друг ярък цвят на екстериора за своите модели - Stryker Red. Сега черното е сянката, която ще разграничи SRT маркови автомобили от другите. Изключителността на автомобила се подчертава от детайли завършени в черен гланц, сатен и черна сянка, както и елементи от въглеродни влакна. В интериора на Viper GTS Anodized Carbon Edition преобладава смес от фина кожа, акценти от въглеродни влакна и оранжеви детайли. Тапицерията от Alcantara е на седалките, облегалките на вратите и коленните блокери. SRT Viper GTS се задвижва от алуминиев 8.4-литров V-10 двигател. Колата изпомпва 640 к.с. и 600 кВт въртящ момент. Viper е считан за един от най-желаните спортни автомобили в света, защото е от напредналите в технологично отношение решения и притежава атрактивен дизайн. Производството SRT 2014 се състои от пет вълнуващи модели - SRT Viper, Chrysler 300 SRT, Dodge Challenger SRT, Dodge Charger SRT и Jeep Grand Cherokee SRT. SRT Viper е новото име на култовата Dodge Viper. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар