петък, 7 септември 2012 г.

Жълтият барут Ferrari 458 Italia




Не можем да преброим колко тунинг компании разработват тунинг пакети за новият спортен автомобил Ferrari 458 Italia, а все още продължават да се показват и нови доработки на този модел.
Последни новини за нов дизайн на това популярно италианско купе идват при нас от германското студио ТС Concepts, които са направили този суперавтомобил да изглежда дори още по-впечатляващ и запомнящ се. Тунерите са работили доста по интериора и екстериора на автомобила, който се отличава с контрастиращите се два цвята.



Италианският красавец е придобил агресивен взривоопасен вид със своите нови аеродинамични компоненти от Novitec Rosso. Тунинг компанията заявява, че този суперавтомобил вече притежава нова предна броня, нови странични прагове, нов дизайн на броните и много ефективен спойлер на капака на двигателното отделение. Въпреки това, за да изглежда този автомобил специален е виновен новият бодикит, както и специалният цвят на купето. В контраст с ярко жълтият цвят тунерите са използвали черен гланцов цвят, в който са боядисани багажника и предните и задни брони,  както и отворите в предните калници и спойлери. Големите джанти са направени под формата на петолъчна звезда и имат жълти и черни спици, между които човек може да види мощна спирачната система, покрита с жълт цвят. Специално за "Италианският жребец", дизайнерите от TC Concepts са решили да направят изцяло в черно задните светлини, системата от три изпускателни тръби и всички емблеми на Ferrari, разположени по периметъра на купето.



В интериора се наблюдава двуцветна кожена тапицерия изпълнена в черно и жълто, добавени са нови спортни седалки и нова тапицерия на вратите с черна кожа, контрастиращи с жълти шевове. В интериора може да бъде намерен и мултифункционален спортен волан и ново арматурно табло. 


Засега няма информация относно цената на този невероятен суперавтомобил Ferrari 458 Italia.


Няма коментари:

Публикуване на коментар