петък, 25 май 2012 г.

BMW 1 Series седан


За новата си първа серия BMW представи първо хечбек версия с 5 врати, а наскоро публикува и снимки на версия с три врати,
която ще има премиера в началото на юни на автомобилното шоу в Лайпциг. Сега от компанията представят иинформация за класически седан с четири врати.
Бъдещия седан от първа серия, ще бъде със задно задвижване, а от компанията го описват като духовен наследник на бившия 3 Series E30, продажбите му ще стартират от 2015-та и ще бъдат предназначени главно за пазарите в Северна Америка и Китай.
"Единица" седан ще се конкурира с бъдещите Audi A3 седан и Mercedes CLA, но баварците ще предложат на клиентите си Series 1  Coupe и Cabrio (код наименование F22 и F23)
За сега е известно, че седана от първа серия ще се предлага с четири и шест-цилиндров двигател, като опция ще се предлага и задвижване на всички четири колела, а се мисли и за електрическа версия.
Първоначално, този седан ще се произвежда в завода в Лайпциг, Германия, а по-късно производството може да се организира в завода на BMW в Шенян, Китай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар