събота, 10 септември 2011 г.

Eterniti Hemera официално


По време на автомобилното изложение във Франкфурт ще се представи нова компания, наречена Eterniti Motors.

В изявление се казва, че това е нова компания произвеждаща луксозни автомобили, и че централата на компанията е в Лондон.


След кратко видео тийзър и официалните рисунки, сега се публикуват и първите снимки, които разкриват, че като база за Hemera в действителност ще се използва Porsche Cayenne. Във Франкфурт ще бъде представен и прототипът Hemerа, а производството и доставката за първите клиенти започва през 2012 година.


Hemera е луксозен SUV с 4x4, който според предишна информация трябва да струва около £ 150 000, а под капака си ще има двигател от 629 к.с.. Това ще бъде достатъчно новият Hemera да достигне максимална скорост повече от 290 км / ч, а промените в Cayenne включват модифицирано окачване, преработен интериор и боди кит пакет, изработени от въглеродни влакна.


Също така компанията планира да разшири предлаганите модели, така че ще се появи след Hemera Eterniti и суперспортен автомобил.
Следва да се отбележи, че част от екипа, който работи в Eternit Motors е бившия пилот от Формула 1 Джони Хърбърт, които ще бъде включени в разработването на модела Eternit, а също така ще бъде посланик на марката. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар