сряда, 30 март 2011 г.

Maserati с нови модели във Франкфурт


Една от най-луксозните и спортни автомобилни компании във Fiat, Maserati, планира да увеличи предлаганите си модели през следващата година, като по този начин увели и предлагането на автомобили на пазара до над 20 000 коли. За постигането на тези амбициозни резултати в Maserati планират да заменят поостарелия модел в луксозния сегмент Quattroporte, чиито наследник евентуално ще видим на автомобилното изложение във Франкфурт. Новият модел, носещ кодовото име M156, ще се задвижва от познатия 4,7 литров V-8 двигател.
Следващият модел, който ще види бял свят е луксозен кросоувър, който е предвиден за начало на производство в средата на 2012 година. Този модел до голяма степен ще използва механиката на Jeep Grand Cherokee, но каросерията ще бъде в съответствие с фирмения дизайн на Maserati.
Третият и най-малко иновационен е компактния седан, с кодово име M157, който очакваме до 2013 година. Той ще се предлага на цена от около 50,000 евро. ‘‘Малкият‘‘ седан на Maserati ще се конкурира с новите BMW 5-Series и Mercedes-Benz E-Class.

Няма коментари:

Публикуване на коментар