понеделник, 22 август 2011 г.

Lancia се отказва от Chrysler 200?


В резултат на сътрудничеството в рамките на алианса на Lancia  и Chrysler италианската марка трябва да завърши “преопаковането“ на моделите на Chrysler.

От Lanciа обявиха, че използват три модела на Chrysler по-рано тази година на автомобилното изложение в Женева. Това са планираните за доставка на европейскя пазар моделите на Chrysler 200, 300C и Grand Voyager, разбира се с имена на Lanciа.


И докато миниван на базата на Grand Voyager и седан от висшата класа на базата на Chrysler 300C ще видят светлина, то съдбата на най-малкия модел вече е несигурна.

Под егидата Lanciа, Chrysler 200 се очаква да възроди името на Flavia, но според последната информация, идваща от Италия, изглежда, че преопаковането на сегашното поколение Chrysler 200 няма да се използва.

Проекта за представянето на Chrysler 200 на европейските пазари се оценява от Lanciа за печеливш. Новите планове предвиждат по-късно представяне на компактен седан на пазара под марката на Lanciа. Новият модел ще се основава на следващото поколение на Chrysler 200, но проектирането и характеристиките на автомобила ще се осъшестви в Италия за да може крайния продукт да е по-близо до вкуса на европейските потребители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар