петък, 6 май 2011 г.

BMW Серия 3 (F30)


Германското списание Autobild пусна нова скици, показващи появата на ново, шесто поколение на BMW 3 серия (F30).
Премиерата на новата "тройка" в седан версията се очаква по-късно тази година, а продажбите трябва да започнат през пролетта на 2012-та  година.
Разбира се, по късно ще се предлага на пазара и комби версия (в продажби от третото тримесечие на 2012 г.). В края на 2013 година се очакват купе и GT версия на Серия 3, а през 2014 та ще се появят кабрио, новата М3 и GranCoupe с четири врати. Това не е всичко, защото за клиентите по-късно ще бъде на разположение и хибридна версия, за която обаче няма конкретни данни.
 

Англииското списание Autocar преди няколко месеца обяви, че за задвижване трябва да се използва новият трицилиндров дизелов двигател. Това е 1,5 литров три-цилиндров дизелов двигател с 150 к.с., който ще отделя по-малко от 100 грама CO2 на километър.
Също така ще се предлага и старт / стоп система, регенерираща спирачна система, нощно виждане, Head-Up дисплей и система за напускане на платното.
Освен, че ще има ново оформление (по примера на сегашната серия 5), “тройката“ седан ще бъде най-малко с 38 мм по-дълга колесна база от сегашния модел, с повече място в интериора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар