вторник, 5 октомври 2010 г.

2011 Dodge Charger

 
В края на август, Chrysler пусна първата снимка на Dodge Charger модел 2011 година и то в полицейска версия (Charger Pursuit). Е вече най-накрая тук са и първите официални снимки на стандартната, гражданска версия.
До момента имаме само снимки на екстериора, а фотография на интериора липсва. Ввъпреки че информация за новия Dodge Charger  2011 г. гласи, че разполага с нов трилъчев волан и по-добри материали в интериора. Във всеки случай, за 2011 г Dodge Charger ще има най-големи промени от предходната версия, понесени от предната и задната ос, което означава промяна на светлините (LED задни) и типичната решетка, нов дизайн за капака и броните и алуминиев двигател.
Що се отнася до двигателя, оферта ще включва два бензинови, както и нов 3.6-литров V6 Pentastar, и по-силен 5,7-литров Hemi V8.
 

С промяна на окачването е получено по-добро управление, нов дизайн притежават и летите джанти от 19 инча, по-богато е оборудване (включително електронно управление на стабилността, адаптивен круиз контрол, система, която предупреждава водача на превозното средство в "мъртвата зона", камера за задно виждане и други. ), освен това автомобила притежава и по-добра шумоизолация.
2011 Dodge Charger ще се произвежда в завода Брамптън в Канада, а продажбите му ще започнат през последното тримесечие на тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар