понеделник, 23 август 2010 г.

Награда за интериорен дизайн 2010 г. - Насърчаване на нови таланти с Volkswagen


За осма поредна година, Volkswagen е основен спонсор и съдия за признаване на нови творчески таланти "Interior Motives Design Award'',
които ще бъдат представени тази година във Франция, в Issy-les-Moulineaux. Под лозунга: "Driving the Interior Revolution" дизайн и архитектура на студенти от много страни с насърчаване да представят своите творчески идеи. Списък на финалистите ще бъде обявен в началото на септември тази година.

В една от четирите категории участниците ще могат да избират да работят под мотото "Pump up the volume". Студентите трябва да ре-интерпретират идеята за "обем" и да работят върху нови идеи за споделяне и конструкции вътре в превозното средство.

" Volkswagen е спонсор на тази награда от 2003 г. насам. Мисля, че това е много важно за насърчаване на младите таланти, както и анализ на идеите и да се интегрират тези идеи в настоящите и бъдещите проекти на компанията. Ние сме все още в издирването на таланти", обясни Wolfgang Müller-Pietralla, директор на изследователските тенденции и бъдещи проекти във Volkswagen и участник в дискусията за тази награда.
Конкурсът е отворен за всички студенти от целия свят, които са в последната учебна година получават диплома или са включени във факултета по дизайн в Университета за приложни науки. На 10.01.2010. в Париж, победителят ще получи трофея и награда от 5000 евро. Наградите ще бъдат връчени в десет категории, които между другото включват награди като най-добрите иновации и оптимално използване на технологиите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар